Proč se stát naším klientem?

Co děláme pro naše zákazníky? Rozhodně se neřídíme heslem ” Nikdo vám nenabídne méně, než my vám slíbíme,, Dneska si každý dá pozor při nákupu na internetu, aby zaplatil co nejméně za své zboží. Stejně to může fungovat také ve stavebnictví. Ale cena a kvalita rozpočtů bývá různá. Zpravidla vyšší cena nemusí znamenat dražší servis. Můžete dostat nabídku rozpočtu s rozpisem materiálu a hodinových sazeb. (nižší než ostatní stavební firmy) ale už tam nemusí být celkový počet hodin, konkrétní materiál nebo při realizaci zjistíte, že termín dokončení a předání stavby dávno uplynul a vy dále platíte hodinové sazby řemeslníku. To už ale bývá pozdě. Co s tím? Dělejte to jako my. Trvejte vždy na transparentním rozpočtu. Rozpočet může být rozdělen na různé části, které můžete postupně, či najednou realizovat. V každém případě budete vědět na kolik Vás rekonstrukce či stavba vyjde. Budete to vědět přesně jak v množství tak kvalitě použitých materiálů, četně najetých kilometru, ceně dopravy a likvidace odpadů. Především vám budeme účtovat práci v úkole a nikoliv v hodinových sazbách. Také vy tím ušetříte svůj čas. Dovolenou si budete moci vybrat na váš zasloužený odpočinek a ne k hlídání zedníků na stavbě.

Náš tým:

Naši řemeslníci jsou různých profesí. Jsme tým, který drží pohromadě jíž desítky let. To se odráží na kvalitě odvedené práce. Rozsah naší profese je od výmaleb, celkových rekonstrukcích až po stavění domů dle projektové dokumentace.

 

Doprava:

Náš Vozový park disponuje několika mikrobusy a také nákladními automobily IVECO (12 tun.) s kontejnery. Samozřejmostí je Ekologická likvidace odpadů.

 

Pojištění odpovědnosti:

Pojištění jsme u společnosti Kooperativa na 50 000 000Kč.

Ekologie a my?

Těžko za sebou můžeme vymazat ekologickou stopu, kterou jsme na zemi zanechali. Co ale můžeme ovlivnit je naše chování a minimalizování našich ekologických stop. Proto se podílíme alespoň svou účastí na projektech Neziskových organizacích, jako jsou Den pro Neziskovku či Čistá řeka Sázava.

Komentáře jsou uzavřeny.